Fasadesystemer
Vi samarbeider med Sto og benytter Sto sin kunnskap innen fasadesystemer de startet for 45 år siden med Stolit, den organisk bundet sluttpussen. Stolit er svært diffusjonsåpen, elastisk og fargestabil samt har optimalt feste på underlaget og er ytterst værresistent. Stolit finnes i de fleste av våre 800 farger i StoColor System. 

fasadefasade2

Sto sin ledende rolle innen produktutvikling har medført at selskapet er ledende på verdensmarkedet innen fasadeisoleringssystemer. Så langt er disse systemene å finne på mer enn 100 millioner kvm fasade verden over – noe som tydelig gjenspeiler kundenes tillit til Sto. Sto har systemer som imøtekommer alle krav innen fasadeisolering, ventilering og renovering – det være seg ubrennbare, organiske (sementfrie) eller uorganiske løsninger.
Sto fortsetter å etterstrebe en nyskapende profil. Takket være kontinuerlig forskning, stadig forbedring av fasadeisoleringssystemene samt banebrytende oppfinnelser lykkes Sto om og om igjen med å gjøre noe bra enda bedre. Dette resulterer bl.a. i at Sto kan tilby de fasadesystemer som markedet krever.